Yksi ilta viikolla olin lasten kanssa rannalla ja niiden hauskanpitoa katsellessa neuloin jämälangoista vielä yhden norjalaisen. Tästä tuli nyt enemmän vauvan kokoa. Se edellinen oli onneksi sopiva 1v kummitytöllemme, vein sen sinne jo. Ostin lankaa, että omallekin pojalle tulisi tehtyä uusi norjalainen, edellinen on jo pieni.

Kävimme nuorimman kanssa hammastarkastuksessa eilen. Hän sai tietenkin uuden harjan. Kotona päätin pestä vanhan ja laittaa kaikilta lapsilta yhdet harjat sivuun kesän reissuja varten. Otin minigrip pussit ja nimikoin ne. Sitten välähti, että tietenkin ompelen lapsille kunnon pussit hammasharjoille ja -tahnoille. Tein niistä tarkoituksella niin pienet, ettei niihin mahdu paljoa muuta. Kesällä on edessä partioleiriä, seurakunanleiriä, serkkujen luona oloa, sopeutumisvalmennuskurssia, mökkielämää jne. Ja kaikkialle tarttisi aina se hammasharja saada siististi mukaan!

Olin eilen menossa iltavuoroon ja aamulla ehdin tosiaan nuo pussukat ompelemaan. Kuopus nukahti sohvalle päiväunille sillä aikaa ja päätin sitten jatkaa ompeluja. Ompelin siskon vauvapakettiin vielä kolme vaippaa. Kaikkiin kuosi leikattu joskus aikaa sitten mun vanhasta marimekon paidasta. Nyt löytyi kaapista sisäpinnaksi ainoastaan turkoosi coolmaxia.

Paketti siskolle näyttää tältä ilman Yamoa. Ovat nyt vain pahvilaatikossa. Vaippojen alla on vielä body ja unipussi. Jotain lisäimuja pitäisi käydä ostamassa. Onneksi kaupungissa on muutama kauppa, joista saa kestojakin. Lähtöön ei olisi enää kuin reilu viikko, joten aika alkaa käymään vähiin!