Villahousut oli todettu käytännöllisiksi ja ei ne nyt rumiakaan olleet. Vauva ei tarvinut muita housuja ja pyykkiä tuli uskomattoman vähän. Ihastuin täysin.

Jostain keksin, että kaipa minäkin voisin koittaa niitä tehdä. Viimeksi olen kutonut esikoisen odotusaikana v.-99 vauvalle paidan. Sitä ennen yläasteella väkisin lapaset. En todellakaan ole mikään synnynnäinen puikonheiluttaja. Ei sinnepäinkään!!

Ensimmäiset villahousuni tein ruskeasti Novita Huopanen langasta. Sitä sai marketista ja oli edullista.

1362386.jpg

Housutjan onnistui!! Minä osasin, osasin!! Nyt nuo housut on jo pienet, mutta kovasti niitä ehdittiin onneksi käyttämään!

Seuraavat housut valmistui Easy langasta. Sitäkin sai ilman nettitilausta, hain sitä Riihimäeltä Sukkula-liikkeestä. Lanka oli edullista, noin 3e kerä, ostin 3 kerää. Lanka on paksua, mutta myös erittäin pitävää. Nämä housut pitää mitä vain ;) Mallina on netistä ilmaisohjeena löytyvä F&F.

1362398.jpg

Seuraavat housut tein samalla ohjeella, mutta pitkälahkeisina ja Novita Huopasesta. Malli ei kuitenkaan ole meidän lempimalli ja molemmat housut on jäänyt vähälle käytölle. Pitkälahkeiset laitetaan välillä päiväunille varman pidon vuoksi.

1362404.jpg