Vaaleansiniset Sublimen shortsit valmistui. Silmukoita vyötäröllä 96, lahkeissa 48. Aika tiukat on, saisi olla ehkä 8-12 silmukkaa enemmän vyötäröllä.

Mutta kuten kuvasta voi päätellä, malli on täysin tyytyväinen housuihinsa =) Isosisko vähän auttaa 7kk vauvaamme pysymään pystyssä.

1372096.jpg

Sublimea ostin lisää muutaman kerän, ja tuota vaaleansinistä jäi yksi kerä. Niistä meinaan nyt koittaa tehdä kesäksi vilpoiset pitkälahkeiset. Aloitin jo ja Cargo ohjetta meinaan niissä käyttää. Lahkeet teen 50-52 (taidan reisiin lisätä muutaman silmukan, se on se tiukin kohta meidän jässikällä housuissa) silmukalla ja vyötärön varmaan noin 100-110 silmukalla ja vaippaosan 110-115 silmukalla, saa nähdä. Vähän reilummiksi ainakin reidet ja vaippaosan teen, kun mitä noissa shortseissa on.

1372107.jpg

Tuossa kuvassa näkyy nuo muiden Sublime kerien väritkin ja se miten ihanan kiiltäväpintaista, kuin silkkiä, tuo lanka on. Nuo Sublime langat ostin Viivittärestä.

Ainakin pöksyt jotain pitää, sillä äsken ne oli jalassa yhden vaipanvaihto välin ja ei kostuneet päältä. Vaikka eivät ole vielä lanoliiniin ehtineet.

Nyt täytyy lähteä kuopusta laittaa unten maille. Sitten tuskin pystyn vastustaa puikkojen esille ottoa ;)