Siskoni saa elokuussa vauvan ja haluan kasata hänelle vauvalahjan. Lahjan tosin haluan antaa jo kesäkuussa, kun sisko hoitaa meidän lapsia mun ja miehen Pariisin reissun ajan. Haluan, että paketti on kiitos myös siitä. Lapsi on siskolle kolmas, aiemmat on jo kouluikäisiä. Nyt on kovasti innostunut kokeilemaan kestoilemaan ym. Haluan ehdottomasti auttaa häntä alkuun!

Vauvalahjaan tulee ainakin meidän vanha Yamon kantoreppu. Kuopus ei enää siihen suostu, joten saa lähteä kiertoon. Ja jos saan trikooliinani lainasta sitä ennen, niin myös se lähtee paketin mukana siskolle.

Lisäksi olen ajatellut tehdä sinne kestovaippoja, villahousuja, liivinsuojia, kestositeitä ja ja ja... Ideoita saa antaa!! Kestositeitä en ole koskaan tehnyt, mutta tänään piirtelin kaavoja ja leikkelin kankaita, mutta vielä en uskaltautunut ompelemaan. Tilkkupeittoa tekisi myös mieli tehdä, mutta voi olla että teen sen vasta ristiäisiin, kun aika alkaa käydä vähiin.

Tänään ompelin pakettiin vauvalle liinailuun tumput ja tossut. Muistan itse sen, kuinka ärsyttävää liinailussa oli vauvalta putoavat sukat. Tein kahdet tossut, mutta toisiin en vielä varsia laittanut, joten ne puuttuu kuvasti. Tumput tein ilman peukaloita, eihän vauva niitä tarvitse. Materiaalina on päällä pul. Varret on tossuissa ja yksissä tumpuissa kierrätetty meidän isojen tyttöjen sukista ja kaksista resoria. Hanskoissa on sisällä fleece ja tossuissa on villaa. Mies kutisti mun villatakin pesukoneessa ja nyt otin siitä sitten osan vuoriksi tossuihin. Meinaan lopusta takista tehdä tulevalle vauvalle villahousut.

Tossujen kaavaa tarttee vielä muokata, kun meinaan kyllä tehdä niitä vielä parit lisää. On tulossa vauva myös kuopuksemme kummitädille. Ja häntäkin kiinnostaa liinailu vauvan kanssa.

Olen miettinyt, että miten ja mihin tavarat olisi järkevää pakata. Onko kellään ideoita?