Tein tänä aamuna kahdet harkkarit lisää. Mies oli pojan kanssa liki koko viikonlopun mun ollessa töissä ja eivät olleet montaa vaippaa käyttäneet. Poika oli ollut pitkillä alushousuilla ja käynyt potalla. Eihän tuo vielä potalle ehdi kun yhden kerran kymmenestä, mutta ilmoittaa kyllä heti kun alkaa pissa tulemaan, ja samantien kiikutetaan potalle. Vaipassa/housuissahan kaikki silloin jo on, mutta tästä se kai lähtee. Nuo kaikki meidän vaipat on kuivaliinapintaisia, joten ne tuskin on parhaat harjoitteluun. Tosin kyllä poika niidenkin kanssa heti kertoo kun jotain tuli. Kotona ollaan nyt ajateltu  pitää harkkareita villahousujen alla ja vaihtaa heti kun kastuvat (jos iho ei näin reagoisi märkään). Onneksi poika kertoo heti märistä housuista.

Päälle käytin trikoota. Toiseen oman marimekon paidan takaosan ja toiseen sinistä trikoota johon laitoin pyllynpuolelle muumipapan kuvan kangastilkuista. Sisälle laitoin molempiin valkoista trikoota. Imuiksi laitoin vain muutaman kerroksen harsoa, nämä on siis lähinnä topatut alushousut. En laittanut mitään kosteussuluksi, kun tarkoitus olisi pitää kotona villahousujen alla.

1234778972_IMG_1306.JPG

Pul-kangasta olisi jotain jämiä kaapissa. Mietin, josko kokeilisi muutamat harkkarit niin, että pul-kangasta olisi vain imujen alla. Josko pojan iho sitten kestäisi? Vaikka kotioloissa menee kyllä ilman kosteussulkuakin.