Töissä tuli tarvetta pienelle ja pehmeälle pallolle. Ajattelin tehdä sitten sellaisen. Kaavoja löytyi täältä. Tein sitten samalla siskon pakettiinkin. Nuo kuudesta palasta tehdyt menee siskolle ja niihin laitoin pari kulkusta kumpaankin sisään. Ja kolmesta palasta tehdyt menee töihin.

Enpä taas tekemään alkaessani muistanut, että tuo pul on kökköä ommella. Ompelin sitten leivinpaperin läpi ja sujui niin hyvin. Tajusin sitten, että miksikäs en tehnyt niin niitä liivinsuojia... Tyhmästä päästä kärsii aina!

Tein sitten vielä loput leikkaamani liivinsuojat. Ja sain nyt pulia ommeltua hyvin, kun muistin tuon leivinpaperin ja sitten myös sen, että paininjalkaa vasten pul kulkee aivan ongelmitta. Että ihan vain ompelupuolen vaihtaminen olisi viimeksi riittänyt...

Tein myös fleecepinnalla olevia, sen mahdollisen haju ongelman takia. Nyt on 15 paria valmiina ja tällainen pino niistä tuli. Eiköhän sisko niillä pärjää!!

Vielä ompelin yhtiin tossuihin varret rikki menneistä nallepuh-sukista. Sitten kuopus tulikin jo vaatimaan ompelukoneen siirtoa pois näköpiiristä! Aamulla otin puikoille lankajemmasta löytyneen huopanen kerän lopun, jospa sitä muistuisi mieleen se villavaippahousujen teko. Täytyisi merinoakin katsella jostain. Nyt vaan ei taida olla myynnissä enää mitään minkä tunnistaisi tutuksi langaksi.