Lauantain aikaansaannokset ovat kahdeksat harkkahousut. Kuminauha tosin loppui kesken ja kolmesta jäi uupumaan vyötärökuminauhat. Täytyy huomenna ehtiä hakemaan lisää kumpparia.

Kaikissa on päällä trikoota tai joustofroteeta. Sisäpintana on velouria, joustofroteeta, trikoota tai sherpaa. Jotain mikä tuntuu märältä. Äsken pojalla oli ekat kokeilussa ja niissä oli sisäpintana velour ja tuli heti vaatimaan housuja pois jalasta kun kastuivat sisäpinnasta. Tämä on tarkoituskin.

Imuina on liki kaikissa sherpaa. Joihinkin laitoin jotain muitakin jämiä sherpan lisäksi. Kaverukset trikoisiin laitoin kokeiluksi myös pul-kangasta imujen alle. En siis koko alueelle, kun ei pojan iho sitä ainakaan niin kestä. Muissa ei ole kosteussulkua.

Nyt harkkareita on meillä 13 kpl. Katsellaan pärjääkö näillä. Tarkoitus olisi alkuun käyttää noita kotona jatkuvasti. Kun pääsee heti vaihtamaan kuiviin, niin pojan iho tuskin kärsii. Ja ehkä se hädän tunnistaminen alkaa onnistua paremmin kuin noilla pintakuivilla vaipoilla. Kodin ulkopuolella pidetään edelleen täysin kuivilta tuntuvia vaippoja. Sitten kun joskus alkaa kuivaksioppiminen edistyä, niin näitä "topattuja alushousuja" voi käyttää sitten varmistuksena. Mitä muistan isommilta lapsilta, niin meni hetki ennen kuin alushousut säilyi ilman paria ensimmäistä tippaa.

Kaavana housuissa on omakehittelemäni kaava.

1235925854_IMG_1369.JPG

Ja näistä jäi vielä vyötärökuminauha uupumaan:

1235925963_IMG_1371.JPG