Toinen musta pipo samalla ohjeella valmiina. Nyt on sitten pojille molemmille samanlaiset. Nuoremman pipoon virkkasin pinkin sydämen, mut mies ei anna kiinnittää sitä pojan pipoon. ARGH! Ehkä jätän sen nyt pois, vaikka olisi makee siinä. Ehkä teen esikoiselle tosta mustasta pipon vielä ja pistän siihen sen sydämen. Esikoinen kun toivoi sellaista pitkää pipoa, joka jää tuonne pään taakse kamalaksi (siis mun mielestä...). Siihen pinkki sydän sopisi hyvin koristeeksi. Saa isä pitää pojilla mustat, hänestä niin miehekkäät pipot.

Yritin vielä kuvata mustan pipon kavennuksia, pipo siinä omassa päässä ja siksi aika vaikeaa.

Sit tein pipon vähän omintakeisesta yhdistelmästä. Ostin kaupasta hetken mielijohteesta Novitan Luxus Cotton lankaa värin takia. Kotona väri näyttikin tylsältä ja en halunnut keväiseen pipoon noi haaleaa väriä. Muistin ostaneeni noin 2v sitten Titityyltä Socks lankaa, joka oli niin ohutta ettei mun hermoilla siitä edes yritetä sukkia. Päätin kokeilla miltä langat näyttäisi yhdessä. Piposta tuli kohtuu paksu, että ihan kesän viileisiin iltoihin siitä ei ole. Mutta näillä keleillä, alkukeväästä ja syksystä varmasti riittää päiviä jolloin pipoa pitää.

Pipon tein aluksi esikoiselle, mutta kun sen tuossa aamulla sain valmiiksi ja sovitettua, niin taidan jättää sen itselle. Tykkään tosi paljon väristä ja mallista itselläni. Ehkä teen esikoiselle sitten sen mustan pipon sydämellä koristeltuna. Mun ainut pipo on tällä hetkellä ruskeasta seiskaveikasta tehty mössykkä ja tuo on kivaa vaihtelua sille!