Curlypyrlyn ohjeella edellään, nyt Loftia ihanassa keväisessä värissä. Tein pienet lahkeet virkkaamalla, lähinnä että peittää varmasti vaippojen röyhelötkin, mutta mahtuu silti housujen alle tarvittaessa.

Tuo väri on minusta ihana, ostin sitä varastoon juuri ennen sen valmistuksen lopettamista. Näistä pökistä jäi vajaa kerä, jospa siitä saisi jonkun tutun tulevalle vauvalle NB-pökät. Aika monelle on tulossa vauvoja vuoden sisällä, joten eiköhän ihan pienillekin villiksille käyttöä olisi. Tiedän kyllä että yksi ei ainakaan villahousuista ole kamalan innostunut, ajattelin silti yhdet kutoa, jos vaikka innostuisi. Käyttää sitten vaikka päiväunilla, joten ei muuten haluaa AIOt käyttöön. Ja niin kyllä itsekin odotusaikana vannoin. Halusin vain AIO ja taskuja ja kas kummaa kun ne ei toiminutkaan paikallaan makaavalla vauvalla. Sitten pul-kuoria kokeiluun, ei missään nimessä villahousuja, nehän on ihan hörhöjen juttu... Nyt ei muita olekaan...

1702931.jpg

Nyt puikoilla on kaverin tyttövauvalle tulossa housut. Oman pojan housujen lahkeet saa odottaa sen aikaa, että saan nuo valmiiksi.