Joulun alla tyttöni (7v ja 5v) halusi kokeilla neulahuovutusta. Minä tietenkin suostuin, saisinhan itsekin kokeilla huovuttaa villapöksyjä. Ekat kuviot tein äitini neulomiin pöksyihin, niistä kuvat olikin jo ekassa viestissä. Sen jälkeen innostuin miettimään lisää huovutus kohteita.

Kudoin cargon ohjeella luonnonvalkoisesta pirtin kehräämön hahtuvasti pitkälahkeiset housut. Niihin kokeilin huovuttaa palloja. Tällaiset tulivat. Ei ehkä kovin poikamaiset, mutta silti kivat pökät!

1362434.jpg

Seuraavat huovutukset tein lyhytlahkeisiin. Kudoin pikkujutun ohjetta muokaten paksusta Pirkka-langasta housut. Vyötärölle käytin jämä-loftit. Tuo Pirkkalanka on kutoessa karheeta, mutta jo ekassa pesussa ja lanoliinituksessa pehmeni paljon. Näihin housuihin huovutin sekä eteen että taakse tassun kuvan. Kuvasta tuli hieman liian iso =( Olin kuvitellut jotain pientä ja sievää ;)

1362435.jpg

Tuoreimmat huovutukset on eiliseltä. Tein Novita Huopasesta punaiset pitkälahkeiset. Näitä olin jo hetken suunnitellut ja galluppi sukulaisille kertoi, että paras pohjaväri on punainen. Polvien kohtiin huovutin mikkihiiret. Tarkoitus on, että mikki hiiret lisäisi konttaavan lapsen kulutuskestävyyttä. Ei meidän vauva vielä kyllä konttaa, mutta ehkä joskus ;)

1362441.jpg